Geld verdienen op internet [19X de manieren op een rij] online geld maken

29/11/2019

Geld verdienen op internet neemt altijd weer andere vormen aan, omdat er veel ontwikkelingen plaatsvinden in de economie. Webwinkels, gevolgd door e-fulfilment bedrijven laten de markten van tegenwoordig er anders uitzien.

Geld verdienen met internet biedt mensen de mogelijkheid om deels vanuit huis, of geheel thuis te laten werken. Het internet is magisch interessant vanwege alle diversiteit. Met of via internet geld verdienen gebeurt van het verkopen van kleding tot aan technische meetapparatuur of het verlenen van services en diensten. Ontelbare mogelijkheden maken een groot en onoverzichtelijk geheel, maar er valt onderscheid te maken.

Met zeer uiteenlopende beweegredenen begeven mensen zich op het internet. Inkomen verwerven of het promoten van een hobby en interesses te willen delen met een groter publiek, maken het geheel. Of het nu gaat om het wisselen van werk, om de files te vermijden of om het leven even om te gooien, internet is voor iedereen, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Sterke argumenten

De kreet voor alles is een markt werkt motiverend, maar veel mensen onderschatten de daadwerkelijke kracht van het geld verdienen met internet. Argumenten zoals de 'hoeveelheid mensen is te groot, dus er is geen plaats voor mij om iets te ondernemen' klinken omgedraaid veel beter. De enorme hoeveelheid mensen die zich op het wereldwijde web bevinden creëren juist enorm veel mogelijkheden om iets te ondernemen. Een ander argument dat iemand twijfelt aan zijn of haar vakkundigheid met online zaken, kan ook veranderen. Vele cursussen, instructies en filmpjes kunnen mensen gratis online bekijken om ingewerkt te raken in het segment van de gekozen interesse. Niets gebeurt vanzelf, dus actie is er zeker vereist. Het zogenaamd gemakkelijk generen van een riant passief inkomen gebeurt nooit zonder het juiste belangrijke voorwerk. Een startkapitaal is geen vereiste voor het starten met online werkzaamheden. De enige investering is een computer of een tablet en een internetverbinding en tijd.

Geld verdienen met internet vanuit een luie stoel

Markten zijn groot en er is een aantal manieren om met behulp van het internet geld te verdienen vanuit huis. Het werk kan in zijn geheel thuis plaatsvinden, maar combinaties zijn ook mogelijk. Voorbeelden van zaken die zich echt vanachter een computer kunnen ontwikkelen, waarvoor men niet de deur uit hoeft staan hieronder verder toegelicht.

Geld verdienen vanuit huis

Een overdaad aan keuze

 • Artikelen schrijven
 • Enquêtes invullen
 • Handelen op de beurs, lange termijn of daytraden
 • Filmpjes voor producten maken en verkopen
 • Online lesgeven of studiebegeleiden
 • Een eigen webwinkel beginnen
 • Dropshopping
 • Affiliate marketing
 • 0900-nummer exploiteren
 • Administratief thuiswerk
 • Cashbackshoppen
 • Ontwerpen voor geld
 • Pakketservicedienst beginnen
 • Spaarprogramma's
 • Advertenties beoordelen
 • Oude spullen verkopen
 • Blogs of vlogs maken
 • E-book schrijven
 • Apps's ontwikkelen
 • Vertalen

Dit zijn voorbeelden van geld verdienen vanuit huis, zonder dat er verder hoeft te worden gereisd. Het betreft hier zeer uiteenlopende zaken, algemeen en specialistisch staan heel dicht bij elkaar.

1. Lekker thuis werken vanaf de bank

Artikelen schrijven kan met behulp van een spellingscontrole kan goede resultaten opleveren. Het schrijven van teksten of artikelen levert geld op, en dat gaat best wel gemakkelijk. Via diverse platformen kunnen er na inschrijving teksten worden uitgezocht om te schrijven. Het schrijven is geen snelle manier om even grof geld te verdienen, maar het is wel een stabiele manier om je bankrekening te laten groeien. En voor iemand met een interesse in taal is het is nog leuk ook. Het is gewoon mogelijk om dit werk geheel vanuit huis te doen op elk gewenst moment van de dag. Dit werk in combinatie met daytraden, geeft wel een stevige invulling aan de dag.

2. U vraagt

Enquêtes invullen of controleren, het kan allebei. Meerdere bedrijven zijn volop bezit met enquêteren en hebben daar zeker hulp bij nodig. Het is mogelijk om via verschillende platformen bij deze bedrijven na inschrijving enquêtes te beoordelen of in te vullen en daarvoor betaald te krijgen. Net zoals bij teksten bestaan er zeer veel verschillende soorten enquêtes en zo is er voor iedereen wel iets te vinden.

3. Handelen op de beurs

Online geld verdienen met handelen op de beurs is ook een optie. Maar hier zijn wel spelregels van toepassing die het waard zijn om van te voren te bestuderen. Handelen met geld op de beurzen kan per dag worden gedaan, als daytraden of op de lange termijn. Of het nu om opties, buitenlandse geldkoersen, grondstoffen of bedrijven gaat, investeren is anders dan speculeren. Het vooronderzoek kan niet altijd teleurstellingen voorkomen, maar geeft meer kans op een goed resultaat. Er is niet veel geld voor nodig om te beginnen met handelen op de beurs. Legio cursussen en handelingen staan op het internet uiteengezet zodat je je een beetje basiskennis eigen kan maken.

Lees hier hoe je kunt beginnen met beleggen >>

4. Filmpjes van producten maken en online verkopen

Instructiefilmpjes van materialen of technische apparaten vinden gretig aftrek bij producenten en winkelier die internet pagina's interessanter willen maken. Er bestaan meerdere webpagina's waar mensen zich kunnen aanmelden. Met behulp van diverse andere pagina's waar stukjes film opstaan is het voor mensen mogelijk om demonstratie- of instructiefilmpjes te creëren en deze te verkopen aan geïnteresseerden. De filmpjes kunnen geheel online worden gemaakt, gewoon vanuit de luie stoel. Ook dit kan gemakkelijk worden gecombineerd met affiliate marketing en daytraden zodat elke minuut van de dag goed wordt gebruikt.

5. Online lesgeven

Ieder mens heeft zijn of haar eigen specialiteit. Of het nu om koken, tekenen, taal of handwerk gaat, mensen zijn op zoek naar online hulp of lessen. Via adverteren is het mogelijk om bijvoorbeeld studenten te helpen met hun huiswerk of mensen een taal te leren. Het gebruiken van de eigen sterke eigenschappen en dat weten om te zetten in de verkoop van lessen is goed mogelijk. Er bestaan werkbanken waar mensen zich bij kunnen aansluiten zodat er altijd voldoende werk beschikbaar is. En affiliate marketing kan ook wonderen verrichten.

6. Verkopen met een webshop

Of het nu gaat om de verkoop van een zelfgeschreven boek of de verkoop van wollen sjaals uit Scandinavië, het starten van een webwinkel kan ontzettend leuk zijn en op een gegeven moment heel erg snel gaan. Een goede voorbereiding is het halve werk. Het hebben van een online winkel is niet in 1 dag gerealiseerd, maar biedt veel kansen voor in de toekomst. Met een combinatie van affiliate marketing en daytraden zitten er opeens te weinig uren in een dag.

Hieraan verbonden is het hanteren van spaarprogramma's voor klanten. Dit draagt bij aan het binden van klanten aan de eigen webwinkel. Klanten kunnen op deze manier een spaarsaldo opbouwen door het doen van aankopen en besteden uiteindelijk meer omdat men langer op de site blijft. Kijken is kopen, en af en toe de klanten belonen is een goede investering.

7. Dropshipping

Een nieuwe term in de online wereld. Gebruikmaken van dropshopping is gebruikmaken van de leverancier zonder daadwerkelijk zelf een magazijn te hebben. Een klant plaatst de order op de webwinkel en de eigenaar van de webwinkel zorgt ervoor dat de order verwerkt en wel doorgaat naar de fabrikant die het bestelde rechtstreeks naar de klant stuurt. Het is iets verkopen zonder het daadwerkelijk zelf in handen te hebben.

8. Affiliate marketing

Affiliate marketing gaat vooral over reclame maken. Het plaatsen of laten plaatsen van advertenties om producten te verkopen kan ook zeer de moeite lonen. Via de advertentie van een ander kan er een bepaald product worden verkocht en de adverteerder krijgt hier een commissie of een vergoeding voor. De juiste advertentie op de juiste plaats is natuurlijk belangrijk. Pagina's met nieuws of vergelijkingspagina's bieden vaak ruimte voor advertenties. Dit is iet wat alleen maar verder gaat groeien.

9. Een 0900-nummer exploiteren

De mogelijkheden van een 0900-nummer zijn eindeloos. Het oprichten van een informatie-/hulplijn is altijd voor iedereen goed. Er gelden afspraken over wat onder een 0900 valt en wat niet. Belastingtips en adviezen over financiën of over diverse vormen van hulp krijgen wel een 0900-nummer toegezegd, maar waarzeggerijen en diverse spelvormen vallen onder amusement en krijgen hiervoor een ander nummer toegewezen.

10. Administratie: die van jezelf en een ander

Het opzetten van een online administratiekantoor kan goede inkomsten opleveren. Alles vindt online plaats maar er is wel wat expertise voor nodig om de juiste programma's te kunnen bedienen en mensen te voorzien van de juiste informatie. Het daadwerkelijk moeten leveren van kennis en resultaten dragen bij aan het creëren van een reputatie.

11. Cashback shoppen

Dit is ook een populaire term die eigenlijk meer betekent dan het winkelen met voordeelcoupons. Online kan er worden gewinkeld, maar via een platform kan gezocht worden naar niet alleen de goedkoopste aanbieder, maar ook naar sites die het aankoop bedrag of een deel daarvan terugstorten. Het klinkt heel bijzonder maar het werkt echt. De kortingen van alle aankopen worden opgespaard en kunnen worden uitgekeerd wanneer iemand dat wenst. Cashback shoppen biedt geen maandelijks salaris maar wel een flinke zakcent per jaar.

12. Ontwerpen

Ontwerpen is een specialisme net zoals bijvoorbeeld daytrading. De niche hoeft niet altijd over computers en programmatuur te gaan. Het is ook mogelijk om bedrijfsslogans te ontwerpen. Dit zit natuurlijk alweer heel dicht in de buurt van een webwinkel.

13. Een afhaalpunt voor pakketten beginnen

In deze tijd waar pakketdiensten overuren draaien is het mogelijk om niet het huis te verlaten maar een stapel pakketten thuis afgeleverd te krijgen, die later weer door mensen uit de buurt worden opgehaald. Een hoeksteen voor de pakketten van de buurt zijn is dankbaar werk en gemakkelijk vanuit thuis te managen.

14. Advertenties en een jury

Advertenties beoordelen zit in het verlengde van de enquêtes, alleen heeft ieder mens zijn of haar eigen specialiteit. Het beoordelen van advertenties is iets wat op diverse platforms plaatsvindt maar levert een stabiele stroom van inkomsten op. Het is onvermijdelijk dat er de nodige werkuren moeten worden gemaakt maar ook dit is iets wat vanuit thuis kan worden gerealiseerd.

15. De markten op

Het verkopen van oude spullen kan ook zeker inkomen vergrotend werken. Een oud kastje opknappen en adverteren kan prima verlopen want voor alles is een markt. De categorieën waarin spullen worden aangeboden zijn zeer divers en het adverteren hoeft niet veel te kosten. Van deuren tot aan handschoenen, alles is online te vinden.

16. Blogs of vlogs maken

Dat is een onderdeel van de onlinewereld op dit moment waar iedereen wat mee beleeft. Teksten of filmpjes, ongeacht het onderwerp, kunnen online door de hoeveelheid mensen die het bekijken, flink doen opleveren. Met een computer of een kleine camera kunnen instructie filmpjes voor het bakken van de beste biefstuk worden gemaakt in de hoop dat deze veel worden bekeken en dus worden aangeklikt. Aanklikken doet aantikken.

17. Een E-book schrijven

Een E-book schrijven is niet voor iedereen weggelegd. Het schrijven van lange teksten is een vak apart. Maar het is allemaal wel veel toegankelijker geworden om een eenmaal geschreven boek online uit te brengen en op het internet reclame voor te maken. Er zijn vele modellen beschikbaar en het is de moeite waard om het eens te bekijken. Boeken over handwerken of romans, voor alles is een markt.

18. App's ontwikkelen

Ideeën en ontwerpen kunnen online te koop worden aangeboden. Probleemoplossingen voor in de landbouw of een interieur design kunnen zeker hun weg vinden op de online afzetmarkt. Met adverteren en teksten met veel sleutelwoorden komt een product bovenaan de zoeklijsten te staan en dat kan zeker helpen bij de verkoop ervan.

Thuis opstarten en buiten de deur verder werken

19. Geld verdienen met internet de hele dag door

Geld verdienen met internet gebeurt bij bovenstaande voorbeelden volledig vanuit huis. Er zijn nog meer mogelijkheden om inkomsten te genereren maar daarvoor is het wel nodig om af en toe het huis te verlaten.

Het oprichten van een hondenuitlaatservice, boodschappenservice of een oppasservice is zeer goed mogelijk vanwege de goede online advertentie mogelijkheden. Alleen moet er voor de uitvoering van de opdracht wel het huis worden verlaten. Medisch testpersoon zijn vereist een online inschrijving maar vindt wel buiten de deur plaats. Online klussen aannemen en verwerken heeft een opstart periode nodig maar als eenmaal de vaart erin zit kan er prima worden verdiend.

20. Verandering van spijs doet eten

Het online willen verkopen van foto's is ook iets wat vanuit huis kan plaatsvinden. Maar om aan foto's te raken zal er zelf wel gefotografeerd moeten worden. Online is er heel wat beeldmateriaal verkrijgbaar, maar om origineel te blijven zal je toch zelf op pad moeten. Dit combineren met affiliate marketing is een sterk punt.

Zaken zoals online pokeren kunnen net als daytraden voor de nodige inkomsten zorgen, alleen is er wel een hoge risicofactor aanwezig. Online valt er heel wat te verdienen, voor iedereen.

Populair in de categorie: Succes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Share This