Over The Sharp Wolf

Succesvol in Vrijheid en Gezondheid

The Sharp Wolf werd opgericht met een missie. Wij willen jou helpen om jezelf te ontwikkelen.

Dat doen we door ons te richten op de 4 belangrijkste pijlers van een succesvol leven: Gezondheid, Financiën, Succes en Fitness.
Ons doel is om alle essentiële informatie van deze pijlers op één plek te verzamelen, zodat jij de beste versie van jezelf kun worden!

Eigenaren van The Sharp Wolf

Michel heeft van zijn 10e t/m 19e aan wielrennen gedaan. Dit ging van een leuke hobby met soms sociale contacten naar topsportambities. 
Uiteindelijk zat een topsportcarrière er niet in. Wel heeft hij geleerd dat er in het leven meer mogelijk is dan je denkt, zolang je doel en energie op één ding gericht zijn. Dit heeft zijn interesse in “self development” aangewakkerd.

Op het internet is veel informatie te vinden over gezondheid, financiën, succes, fitness en hoe je in het algemeen een succesvol leven kunt leiden. 
Alleen is deze informatie niet overzichtelijk, niet makkelijk te vinden of onbetrouwbaar. Het doel van Michel is dan ook om een plek op het internet te creëren waar alle informatie over succesvol worden in het leven overzichtelijk bij elkaar staat op één website.
Marc
Marc heeft van kinds af aan jarenlang aan wielrennen, hardlopen en duathlon gedaan. Hij werd op zijn 14e 2e op het NK duathlon in zijn leeftijdscategorie en wist wat de begrippen hard werken en discipline precies inhouden.
Rond deze leeftijd kreeg hij rugproblemen. In de loop der jaren ging dit van niet meer kunnen sporten naar niet meer kunnen functioneren in het dagelijks leven. Jarenlang moest hij dagelijks allerlei oefeningen doen. Dit vroeg erg veel discipline en mentale veerkracht.

In die periode spookten vragen door zijn hoofd als “Hoe ga ik grip krijgen op mijn financiële situatie?” en “Hoe kan ik mijn discipline gebruiken om andere aspecten van het leven zo leuk mogelijk te maken?” Kortom: “Wat kan ik wél doen i.p.v. niet?” Marc heeft geleerd dat echt iedereen wel iets kan vinden om succesvol in te worden, met of zonder beperkingen. Zijn doel is dan ook om anderen dit te laten inzien door informatie over succesvol worden in verschillende aspecten van het leven samen te brengen op één website.
Rick
Rick heeft altijd aan hardlopen gedaan. Hij was nooit super gemotiveerd maar vond het altijd wel leuk om te doen. Tot op een bepaald moment de knop omging en hij er écht voor wilde gaan. Van 1 keer in de week trainen naar bijna elke dag. Er kwam steeds meer progressie in de tijden die hij liep. Het begon goed te gaan en hij heeft aan topsport mogen ruiken. Echter zaten veel blessures hem in de weg om de top te bereiken.

Uiteindelijk heeft hij ervoor gekozen de fitnessindustrie in te gaan. Met dezelfde motivatie: alles eruit halen wat erin zit! Hij kwam erachter dat dit één van de aspecten is voor wat voor hem een succesvol leven is. Zijn doel is daarom ook alle aspecten van een succesvol leven uit te lichten en samen te brengen op één website.


Ben jij klaar om de beste versie van jezelf te worden?
START HIER >>